Sunny Car Center vielä kerran

Tämän illan tv-keskustelu Sunny Car Centeristä oli tuskaista katsottavaa ja kuunneltavaa. Tällä kertaa kerrottiin että rahoja tontin ostoon haetaankin nyt USAn keskilännestä. Sambia on nyt unohdettu. Apulaiskaupunginjohtaja Isosuo oli epämääräinen eikä selkeästi sanonut että Sunny Car Centerin taru on nyt loppu ja olemme siirtyneet kokonaan uuteen vaiheeseen.

En pysty ymmärtämään sitä kuinka Hämeenlinnan kaupungin johdon (sekä virkamies että luottamusmies) taholta ei vieläkään pystytä selkeästi ja ilman tulkinnanvaraa sanomaan, että tässä on tehty virhe ja että Sunny Car Center on nyt historiaa. Edelleen saa sen käsityksen että odotellaan jotain ihmettä ja sen sijaan että siirrtyttäisiin seuraavaan vaiheeseen, odotellaan Ritaluomalta uutta tarjousta.

Hämeenlinnan kaupunki ei ehkä taloudellisesti ole menettänyt paljoa. Mutta ainakin sen johto sekä virkamiespuolella että luottamusmiespuolella on menettänyt täysin uskottavuutensa, vaikka eivät näytä sitä vieläkään ymmärtävän. Samalla kaupungin yleinen imago on kärsinyt. Koulukaupungin sijasta Hämeenlinnasta on tullutkin helppouskoisten hölmöläisten kaupunki.

Ilkka Uusitalo
Hattula

Kommentointi on suljettu.

css.php